Vi firar Recovery!

Missa inte Recoverydagen den 11 april. En dag med fokus på recoveryprocessen – det stöd som finns för ett drogfritt och delaktigt liv.

 

Recoverydagen radar upp korta programpunkter med intressanta talare, workshops och panelsamtal. Träffa föreningar och organisationer bland våra utställare, ta del av personliga berättelser och hör senaste nytt om missbrukspolitik i Göteborgs Stad. Syftet är att förmedla hopp och dela erfarenheter samt sätta fokus på att människor som är i en recoveryprocess är en tillgång för samhället och en del av lösningen. Vi kan utlova ett otroligt spännande och intressant scenprogram, varvat med tid att mingla bland de många utställarna.

Arbetar du med beroende inom socialtjänst, kriminalvård, boendestöd eller med anhöriga eller i annan liknande verksamhet – varmt välkommen!

Eventet är gratis och öppet för alla. Det finns aktiviteter för hela familjen. Bakom eventet står det idéburna missbruksnätverket, tillsammans med stadsdelsförvaltningen Majorna-Linne och Social resursförvaltning

Följ eventet på Facebook

En reaktion till “Vi firar Recovery!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *